Assortiment

Welkom op de website van bruna Monster

Assortiment in de winkel


Boeken, tijdschriften en eBooks
Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken, tijdschriften en eBooks. De bestsellers vind je in de boeken top 10.

Van speelgoed tot schoolspullen
Of je kind nu net naar school gaat of al op de middelbare school zit: bij Bruna hebben we alles in huis om te leren en te spelen. We hebben diverse artikelen voor lezen, schrijven, knutselen en rekenen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in kinderboeken en leerboeken.

Cadeaukaarten en boekenbonnen
Op zoek naar een cadeau dat altijd goed is? Bij Bruna vind je een divers aanbod cadeaukaarten en boekenbonnen, die zowel online als in de winkel te besteden zijn.

Kantoorartikelen
Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar als Bruna-huismerk, waarbij we streven naar de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Cartridges en toners
Bruna heeft een uitgebreid assortiment cartridges en toners. Onze eigen merk cartridges zijn gemaakt van gerecyclede cartridges. Daarnaast zijn de meest verkochte HP, Canon, Epson en Brother cartridges verkrijgbaar.

Serviceartikelen
Veel Bruna winkels zijn voorzien van een PostNL servicepunt. Verzend eenvoudig je pakket of laat je auto overschrijven op naam. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in staatsloten, krasloten, iTunes kaarten, beltegoed en postzegels.

Ons adresMolenstraat 41 2681 BM Monster

(0174) 280235

info@bruna-monster.nl

bruna-monster.nl


OpeningstijdenMaandag t/m Donderdag 8.30 - 18.00 uur

Vrijdag 8.30 - 20.00 uur

Zaterdag 8.30 - 17.30 uur

Zondag gesloten